HILTON PRAGUE

FIRST IMPRESSIONS COUNT

The proposals are intended to transform the entry experience for guests and improve the functionality of the check-in and related back of house facilities. Central to the designs is to split in the reception functions into separate zones for individual and group check-in, enabling a more spacious and welcoming check in experience.

New multi-functional furniture zones zones are placed around the atrium space to support informal working, social gathering and ad-hoc meetings. The new designs seek to unify the various F+B outlets arranged around the atrium under a consistent visual theme. The crossover with our workplace projects is apparent and we were able to draw on our valuable expertise in designing fluid and informal work environments.

PROJECT DETAILS
CLIENT Hilton Prague
PROJECT 2020